FAQ

Der bliver opkrævet tre måneders depositum sammen med første huslejebetaling. Depositummet og huslejen skal betales før indflytningsdatoen.

Du vil ved udflytning modtage en opgørelse over de udgifter, der har været ved istandsættelsesarbejdet af dit fraflyttede lejemål. Afregning heraf udbetaler vi et eventuelt overskydende depositum til din bankkonto snarest efter istandsættelsen.

Af hensyn til vores beboere i ejendommene, er det ikke tilladt at holde husdyr.

Du må ikke uden forudgående tilladelse fra Admincom A/S opsætte paraboler, antenner og lignende ved lejemålet.

Ønsker man at ændre sin tv-pakke, skal man kontakte os på kontakt@admincom.dk. Priser og yderligere information kan man finde på Skanderborg Antenneforening. https://skantenne.dk/docx/priser/

Der er forberedt fibernet i alle lejlighederne. Ønsker man fibernet skal AURA kontaktes for bestilling.

Ønsker man at opsige sit lejemål, er de tre måneder fra lejekontrakten gældende inkl. indeværende måned.

Opsigelsen skal ske skriftligt og kan afleveres på vores kontor eller sendes via. post eller pr. mail til kontakt@admincom.dk.

Opsigelsen skal være underskrevet af alle parter på lejekontrakten. Efter vi har modtaget opsigelsen, kvitterer vi og senest 14 dage før udflytningsdatoen, indkalder vi til flyttesyn.

Som udgangspunkt følger der ikke parkeringspladser med til vores lejemål. Vi henviser til de nærliggende offentlige parkeringspladser.